Vtwonen: combinatie van online tv en promotionele content

Sinds jaar en dag is vtwonen het merk voor de verhuizende, verbouwende en woon-geïnteresseerde vrouw. Dankzij sterke crossmediale content, kunnen lezeressen zelf ontdekken wat hun persoonlijke stijl is en welke woonomgeving past bij hun manier van leven. Of ze daarvoor nou inspiratie opdoen in het magazine, op televisie óf online.

Opdrachtgever: Sanoma Nederland
Conceptontwikkelaar:
vtwonen

Om het brede publiek van vtwonen online goed te kunnen bedienen, hebben we samen met uitgever Sanoma Nederland een full-service video-campagne ontwikkeld. Dit houdt in dat we voor elk platform unieke content produceren, om de verschillende doelgroepen aan te spreken.

Online televisie-content voor adverteerders

Daarnaast produceren we samen met vtwonen content voor hun adverteerders, zoals de onderstaande special voor Hudson’s Bay. Hierin zien we hoe Melissa – de winnaar van 1 minuut gratis shoppen – haar prijs ontvangt en tips krijgt van tv-stylist Frans Uyterlinde. Het resultaat mag er wezen, aangezien de filmdag op televisie-achtige wijze is registreert maar voor online is gemonteerd:

Promotionele content voor de vtwonen&designbeurs 2018

Een ander voorbeeld van slimme contentcreatie, is de promo voor het vtwonen-huis op de vtwonen&designbeurs 2018. Deze promotie wordt gecombineerd met de introductie van de nieuwe hoofdredacteur Nicolette Fox. Een inhoudelijke boodschap verpakt in de nodige inspiratie en op persoonlijke wijze gepresenteerd:

Authenticiteit is misschien wel één van de belangrijkste kernwoorden van het merk van vtwonen en hoe kun je dit beter waarborgen dan met een vlog van twee vtwonen-fans. In aanloop naar vtwonen&designbeurs 2018 volgen we het Alphense stel Mark en Michelle die net hun nieuwe huis hebben gekocht en druk in de weer zijn met de inrichting ervan. In een serie vlogs zien we hoe ze op hun eigen manier opzoek gaan naar de juiste producten en krijgen we mee wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Op deze leuke manier hoopt vtwonen lezers aan te moedigen om te gaan kijken op de vtwonen&designbeurs:

De bovenstaande videocontent is eerder gepubliceerd op de online kanalen van vtwonen.