Videoproductie

Wilt u ook een video laten maken? Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Denk daarbij aan aftermovies, promotiefilms, bedrijfsfilms, commercials en branded content.

Niet voor niets is video de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden kunt u uw bedrijfsverhaal over brengen op de kijker. Niet alleen in woorden maar ook in emoties. Want waarschijnlijk bent u niet de enige partij in uw markt. Daarom is het belangrijk dat uw doelgroep een positief gevoel krijgt bij uw bedrijf. En daar leent video zich perfect voor. Als een video goed uitgedacht, uitgeschreven, gefilmd, gemonteerd en uiteindelijk gedistribueerd word kan dat voor lange tijd zijn vruchten afwerpen. Denk daarbij aan een bedrijfsfilm op een website, een productvideo als social media advertentie of een aftermovie na afloop van een evenement en ter promotie van de volgende editie.

Wij werken voor elk project een op maat gemaakt concept, script en shotlist uit. De videoproductie zal dan vervolgens worden geleid door een in-house regisseur, een ervaren cameraman en een producer. Daarbij houden wij onze teams op locatie bewust klein om content zo authentiek en realistisch mogelijk te houden. Indien nodig is er daardoor op de set altijd ruimte voor de klant om eventueel extra content te draaien. Denk daarbij aan ‘behind the scenes’-materiaal of ander social content van de draaidag. Zo halen we altijd meer uit een draaidag.

Verder hebben wij drie teams in-house beschikbaar waardoor wij opdrachten op korte termijn klussen kunnen aannemen en meerdere opdrachten op één dag kunnen filmen. Wij werken met top-of-the-line apparatuur en dat ziet u dan ook terug in onze kwaliteit. Daarnaast zorgen onze content director Sander Beekman en onze creative director David Widen ervoor dat elk concept  en elke video uniek is. Bij ons krijgt u hoge kwaliteit maatwerk en niets minder.

Video laten maken - videoproductie - videorproductiebedrijf - FOUR CREATING
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte formulier
Specificaties
  • Dienst: Video laten maken
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD / 4K
  • Producties: 1200+
  • Oplevering: 5 tot 7 werkdagen