Videoproductie

Wilt u ook een video laten maken? Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Denk daarbij aan aftermovies, promotiefilms, bedrijfsfilms, commercials, reportages, mini-documentaires en branded content.

Niet voor niets is video de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden kunt u een verhaal overbrengen op de kijker. Niet alleen in woorden maar ook in emotie. Waarschijnlijk bent u niet de enige partij in uw markt. Daarom is het belangrijk dat uw doelgroep een positief gevoel krijgt bij uw bedrijf of product. Daar leent video zich perfect voor. Als een video goed uitgedacht, uitgeschreven, gefilmd, gemonteerd en uiteindelijk gedistribueerd word kan dat voor lange tijd zijn vruchten afwerpen. Denk daarbij aan een bedrijfsfilm op een website, een productvideo als social media advertentie of een aftermovie na afloop van een evenement en ter promotie van de volgende editie.

Wij werken voor elk project een op maat gemaakt concept, script en shotlist uit. De videoproductie zal worden geleid door een in-house regisseur, een ervaren cameraman en een producer. In sommige gevallen zal een geluidsman of tweede cameraman aanwezig zijn. Indien nodig is er op de set altijd ruimte om voor de klant eventueel extra content te draaien. Denk daarbij aan ‘behind the scenes’-materiaal of andere social content van de draaidag. Zo halen we altijd meer uit een draaidag.

Verder hebben wij drie teams in-house beschikbaar waardoor wij opdrachten op korte termijn kunnen aannemen en meerdere opdrachten op één dag kunnen filmen. Bij ons krijgt u hoge kwaliteit maatwerk en niets minder.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Video laten maken - videoproductie - videorproductiebedrijf - FOUR CREATING
Whitepaper

Download onze whitepaper hier!

Specificaties

– Dienst: Videoproductie
– Kwaliteit: Full HD / Ultra HD
– Producties: 2.500 +
– Oplevering: 5 tot 7 werkdagen