Treatwell helpt ondernemers uit de beauty- en wellness-industrie met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Het internationale beautymerk streeft ernaar dat mensen de mooiste versie van zichzelf kunnen worden. Als één groep ijdele filmmakers wel gevoelig moet zijn voor deze boodschap, dan zijn wij dat wel.

Opdrachtgever: Treatwell BNL

Treatwell kwam bij ons met de vraag om met geschikte videocontent hun sales en merkbekendheid aan te jagen. Voor de eerste referentievideo gingen we langs bij drie Nederlandse salonhouders, die vanuit hun perspectief vertellen hoe de samenwerking met Treatwell bevalt.

Video Benelux:

Nadat we onze video hadden opgenomen in Amersfoort en ons aller Amsterdam, werden we gevraagd deze stijl door te zetten met een vervolg in Londen. Dat Treatwell internationaal met eenzelfde videopartij durft samen te werken, wordt het makkelijk om een format en huisstijl in meerdere landen door te voeren. Daarnaast zijn wij gek op vliegen.

Gelukkig hebben wij naast talentvolle Nederlandstalige-, ook enkele Engelstalige content creators in house en kregen we eindelijk de kans om in de bakermat van onze pastabrit en creatief directeur David Widen te filmen. Laat hij nou net elk filmisch plekje in Londen kennen en dat is zeker terug te zien in het eindresultaat.

Video United Kingdom: