TRAILER

Trailer maken

Een trailer maken is perfect voor het aankondigen van events, voor het samenvatten van een serie in een korte snack op social of voor het enthousiasmeren van een bepaalde doelgroep. Een trailer kan op zichzelf staan of is een korte intro van een langere video. Een perfecte manier om een aftermovie, een webserie of docu aan te wakkeren of de interesse voor een event extra kracht bij te zetten.

Trailer laten maken

Een trailer laten maken is relatief eenvoudig, als je de juiste beelden hebt en de goede storyline hebt. Bij FOUR creating maken we van vrijwel iedere video een korte trailer. Niet alleen omdat we het zelf zo leuk vinden, maar vooral omdat trailers op social media enorm goed gaan. Ook voor aankondigingen van events maken we losse trailers, zoals bijvoorbeeld bij de aankondiging van The Art Of Banksy of de lancering van het vijfde boek van Harry Potter.

Trailer kosten

Kosten voor een trailer verschillen per video en per aanvraag. De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van een trailer kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de onderstaande link.

  ENERGIEBOOT | 2016  

  TRAILER   

  BNE | LEONARDO DA VINCI  

  TRAILER   

  KOORCOMPANY | 2017  

  TRAILER  

''FOUR creating is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix