Vtwonen is al jaren een gerenommeerd merk op de vertrouwde tv-kanalen. Sinds een tijdje spenderen ze ook steeds meer tijd en budget aan online kanalen. Dat is waar wij in mogen springen om de tv-formats te vertalen naar online video content. Zo gingen we aan de slag met vlogs en videocontent voor de vtwonen&design beurs, Hudson’s Bay en Coleman-bbq’s.

Vtwonen is sinds jaar en dag een goede partner van ons. Veel projecten, mooie draaidagen, ongelofelijk veel materiaal en een fijne samenwerking. Zo mochten we voor de vtwonen&design beurs een aantal video’s en 10 vlogs maken in aanloop naar de beurs. Bij Hudsons Bay renden we tijdens een minuut gratis shoppen met twee camera’s achter de winnares aan en versneden we dit met een aantal tv-waardige settings tot een strakke video .

Tijdens één van onze eerste samenwerkingen met vtwonen mochten we voor Coleman een tweetal videos maken voor het welbekende bbq-merk. Voor vloeren-producent Forbo maakten we een serie van 5 video’s waarin 5 ondernemers 30 seconden kregen om hun product te presenteren.

Klanten

Coleman, Sanoma

Project

Forbo – The floor is yours, Design beurs, Hudson’s Bay, Coleman

Opdrachten

1x Aftermovie, 3x Promotiefilm, 6x Vlog, 13x Branded Content