PORTUGAL vatgerijpt

 
 

Vatgerijpt Portugal

 

“GA MEE OP REIS LANGS VIER TEGENSTRIJDIGE SMAKEN”

– Meesterbrouwer Micha

We hebben lang ons mond moeten houden, maar vol trots mogen we bekendmaken dat de Grand Prestige Vatgerijpt dit jaar is gerijpt op prachtige Portugese vaten.

Samen met onze vrienden van Hertog Jan en The Valley trokken wij 10 dagen langs de lekkerste plekken van het Zuid-Europese land. Van de adembenemende port uit Douro, soepele moscatel uit Setúbal, waanzinnige dessertwijn uit Madeira tot een verrassende Aguardente. Het werd een reis vol verrassende beelden en smaken, waarin we de Paradox van Zoet ontrafelen.

We zijn ontzettend trots dat we de afgelopen twee jaar onderdeel hebben mogen uitmaken van deze prachtige contentcampagne. Het hele productieteam voelt de passie voor vakmanschap en dat is terug te zien in twee onvergetelijke reizen. Van het ruige Schotse landschap tot de zoete Portugese smaak, dankzij echte mensen en hun authentieke beleving loopt iedere bierliefhebber het water in de mond. Dank aan alle partners voor de fijne samenwerking en dit smaakt absoluut naar meer. Proost!

Fun fact: na een bronzen Esprix Award is Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt nu ook bekroond met een zilveren Effie Award in de categorie: Impactvolle Propositie.

Er is meer. Klik hier voor de hele showcase.
Soort case:
Commercial
Klant:
Hertog Jan
Bureau:
NRC Media
The Valley
Productie:
FOUR CREATING
Deliverables:
5 commercials
4 short videos
4 social videos
MEER COMMERCIALS ZIEN?