Voor onze nieuwe klant Reed Business volgen wij klanten op hun werk en tijdens hun hobby’s. De mannen van Verstraten & Partners zijn fervente fietsers, dus besloten wij hun referentievideo net even wat filmischer en spannender te maken met een paar stilistische fietsshots. In combinatie met strakke, simpele kantoorshots en een mooie interview-setting zijn we ontzettend trots op dit eerste pareltje. Voor Reed Business zijn we ook aan de slag gegaan met een bedrijfsvideo en een promotievideo. Op naar de volgende projecten!

Reed Business verruimt zijn blik door te kijken naar video-content als promotiemiddel. In een aantal stappen willen we dit jaar de klanten van Nextens informeren zodat zij ook gebruik gaan maken van andere programma’s die door Reed Business geleverd worden.

Klanten

Reed Business Information (RBI), Nextens

Projecten

Referentie film: Michael & Emile (Nextens), Promotiefilm (Nextens), Summer School (RBI), Klantdagen – Aftermovie (Nextens), Referentie: Erik (Nextens), Referentie film: Stefan (Nextens), ICP Opgaaf – Animatie (Nextens).

Opdrachten

3x Referentie film, 1x Animatie video, 5x Video Content, 1x Promotiefilm, 1x Aftermovie