Glasnost is een van de meest toonaangevende PR-bureaus van Nederland. Daarom zijn we des te blijer met ons partnerschap. Inmiddels loopt het aantal opdrachten goed door en mogen we met eindklanten als Vodafone, Ziggo, Google en Tata Steel Consultancy onze handjes dichtknijpen. Recentelijk mochten we ook Interpolis aan dit lijstje toevoegen met de Groene Daken-campagne.

De projecten variëren van een 6-delige webserie over Clans die actief zijn in de game Destiny tot de release-video van Google, waarbij we verschillende BN’ers voor onze camera kregen. Zo zijn we nu dikke maatjes met onder anderen Yes-R, Hans Kazan, Giel Beelen en Wilfred Genee. Voor Tata Consultancy reisden we naar India om de CEO van KLM te volgen op een 3-daagse trip. Ook een reisje naar Kopenhagen lieten we niet aan ons voorbijgaan. Kortom, de helden van Glasnost zijn onze maten.

Klant

Glasnost

Projecten

A day at Glasnost, Interpolis – Groene daken, Office Warming, Google Assistent, Destiny 2 – Battle of the Clans, Tata Consultancy Services – Mini-Docu, Vodafone – Internet of things, Srprs.me – tattoo, Ziggo -Golden Seats

Opdrachten

7x Branded Content, 1x Promotiefilm, 1x Aftermovie, 1x Documentaire, 1x Wervingsvideo