DE NATIONALE POSTCODE LOTERIJ

STRAATPRIJS

De Postcode Straatprijs is een ijzersterk format, dat we door onze strakke productie maandelijks in een hoog volume kunnen draaien. Het geheim: authentieke reacties, dankzij een ingespeelde crew en een vakkundige presentator. Op een vrolijke draaidag worden meerdere straatprijzen gedraaid, die dezelfde week nog worden opgeleverd in verschillende formaten.

Naast de Postcode Straatprijs, zijn wij voor de Nationale Postcode Loterij verantwoordelijk voor online producties als de SuperPostcodePrijs, PostcodeKanjer en Gaston’s Carnavalsclip. Allemaal projecten met als gemene deler dat meespelen met de leukste loterij van Nederland één groot feest is.

Om mensen vaker vegetarisch te laten eten, maakten we een campagne bestaande uit 3 hoofdvideo’s en 3 socials. Dankzij strakke pre-productie, een uitgewerkt beeldscript en een dubbele crew op de draaidag, konden we de klant binnen twee dagen verbazen met een combinatie van efficiëntie en kwaliteit. De Vega Favorieten Hulplijn is een multimediale campagne voor zowel off- als online.

“GOEEEEEDEMORGEN”
Bekend van Koffietijd, Miljoenenjacht, Eén tegen 50 en Deal or No Deal.