LIVE REGISTRATIE

Live registratie maken

Een live registratie is voor alle organisaties haalbaar en echt niet alleen via een krakkemikkige verbinding met de laptop. Een professionele, mooie live registratie is de manier om een goed event buiten de grenzen van het pand te brengen waar het event plaatsvindt. Zodat ook de mensen die niet konden of mochten komen kunnen meegenieten van sprekers, colleges, events of feesten. Het is ook de ideale manier om collega’s of klanten uit het buitenland mee te laten kijken.

Live registratie laten maken

Bij FOUR creating hebben we veel ervaring met live registratie, onder anderen voor Dutch Digital Agencies. Deze vorm van video registratie is relatief nieuw, omdat er voorheen verbinding met allerlei televisie-stations nodig was om live mee te kunnen kijken bij een event. Tegenwoordig is via internet alles mogelijk. Wat we ook vaak oppakken, is live montage. Hierbij filmen we gedurende de dag en monteren we ter plekke op één van onze montage-computers. Zo kunt u bij de borrel aan het einde van de dag al een video laten zien, inclusief interviews, animaties en beelden van de dag zelf.

Live registratie kosten

Zoals gezegd denken veel mensen dat een live registratie enorm duur is. Dit valt relatief mee, als je beseft hoeveel kosten het in het verleden met zich meebracht. Nog altijd is het niet goedkoop, maar ook voor een kleiner budget is het wel mogelijk. De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van een livestream video kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de onderstaande link.

  DSS | ADRENALINE  

  LIVE REGISTRATIE   

  DDA | DUTCH DIGITAL DESIGN 

  LIVE REGISTRATIE   

  BB | BESTE BESTUURDER ’16 

  LIVE REGISTRATIE  

''FOUR creating is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix