HERTOG JAN

 

VATGERIJPT

Twee smaakavonturen, 10 commercials en 16 socials en short video’s. In deze video’s worden door brouwers Gerard en Micha ‘De Paradox van Zoet’ en ‘Geduld is een Schone Taak’ onderzocht.

Schotland en Portugal waren onze speeltuin om verrassende rijke smaken en fruitige aroma’s van het hout tot leven te brengen in bewegend beeld.

Voor de bijzondere 4e serie Vatgerijpte bieren zijn we begin 2020 afgereisd naar Schotland, om de verhalen op te halen die zo kenmerkend zijn voor die streek. Het is gebleken dat iedere regio zijn eigen smaak en karakter heeft en dat proef je terug in de video’s.

Voor de 5e editie van Vatgerijpt zijn we naar Portugal afgereisd. In het thuisland van Port – het zoetere zusje van de Grand Prestige – leerden ze alles over de unieke elementen van ‘zoet’. Deze Paradox van Zoet, werd vastgelegd in vier vatgerijpte bieren en in totaal 13 video’s.

Een project waar we natuurlijk trots op zijn. In totaal genereerde de campagne in Schotland meer dan 500.000 views. De Portugal campagne werd na een bronzen Esprix Award, nu ook bekroond met een zilveren Effie Award in de categorie: Impactvolle Propositie.

“GEVORMD DOOR HET LANDSCHAP”
Bekroond met een zilveren Effie Award.