DRONE VIDEO

Drone video maken

Iedereen ziet ze overal voorbij schieten. Drone videos. Het maken van een drone video is perfect als aanvulling op elke vorm van video, zoals een aftermovie of bij branded content. Maar ook los heeft de drone veel waarde. Denk alleen al aan de prachtige beelden die het kan opleveren in een mooie trailer of een teaser. Een drone video is niet markt gebonden. Op elk social media kanaal zou een drone video zijn werk doen en een aanvulling zijn op de video content. En het extra voordeel is dat het drone video laten maken tegenwoordig ook goed betaalbaar is.

Drone video laten maken

U kunt bij FOUR creating eenvoudig een drone video laten maken. Het kan op twee manieren interessant zijn. Wij komen langs om een aantal shots te maken als gedeelte van een langere video of we komen langs om een volledige drone video te maken. Hiervoor hebben we dan wat langer tijd nodig dan bij losse shots. Aangezien wij de drone en de drone-piloot zelf in huis hebben, kunnen we snel schakelen en afleveren naar wens van de klant. Zo maakten we eerder drone beelden voor Eneco, Parentix, Fruitful Office en de Energieboot.

Drone video kosten

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van een drone video kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de onderstaande link.

  PARENTIX | PARTNERDAG 

  DRONE VIDEO  

  ENECO | FLXBL WORLD 

  DRONE VIDEO  

  ENERGIEBOOT | MINI-DOCU  

  DRONE VIDEO  

''FOUR creating is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix