De reisorganisatie daagt zijn volgers uit om op zoek te gaan naar een speciale oranje D-reizen knop, die ergens in Nederland is verstopt.

De campagne werd bedacht door marketingbureau en onze partner C2B. Speciaal voor de campagne ontwikkelden wij een hoofdcommercial en drie promotiefilms voor op social media.

Volg de Facebook-livestream voor tips

Eerder deze week tipte D-reizen zijn volgers op Facebook, maar verdere details werden nog niet prijsgegeven. De spanning wordt met teasers opgebouwd naar vier zaterdagen, waar op vier verschillende locaties mensen op aanwijzing van een Facebook-livestream kunnen jagen naar de knop. Wie als eerste op de knop weet te drukken, wint een reischeque ter waarde van duizend euro.

Efficiënt produceren met kleine ploeg

‘Door C2B en de eindklant werd al snel besloten dat de focus voor deze campagne op een meervoud aan video’s zou liggen’, vertelt Rik van der Kleij, producent en hardloper in de video. ‘Dit vraagt om een slim en efficiënt productieproces. Met een kleine ploeg (aangevuld met drone-piloot Tim Burgmeijer) trokken wij door het land op zoek naar cinematische plekjes voor de trailer en hoofdcommercial. En nee, de plekken in de video corresponderen niet met de uiteindelijke locaties. Dus pogingen tot omkoping hebben geen zin…’

D-Jacht – Promotiefilm

D-Jacht – Teaser

Dit bericht was eerder te lezen op Tripnieuws.