BRANDED CONTENT

Van concept tot uitrol


Een brand journalist is een marketeer die het merk ziet door de ogen van een reporter en is een mix tussen branded content, storytelling en contentmarketing. Het draait om de inhoud, de boodschap, de geloofwaardigheid en de continuïteit, maar boven alles de toegevoegde waarde voor de ontvanger.

Met onze universitaire journalistieke achtergrond bouwen wij een consistent verhaal rondom een merk of product. Vanaf het verzinnen van een concept en het maken van de inhoud tot het aanjagen en stimuleren van de conversatie met een bepaalde doelgroep via platforms als YouTube, Facebook en Twitter. 

Co-creatie


Branded content is gebaat bij een commitment op lange termijn. De doelgroep zal de content steeds sneller herkennen en waarderen naarmate het thema strakker aansluit bij de belevingswereld. Er is geen vast schema te volgen om succes te behalen met brand journalism. Iedere organisatie krijgt daarom een custom made plan, gericht op de wensen en doelstellingen die we in co-creatie zullen uitwerken. 

Kosten voor branded content


De keuze voor een proces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen en de hoeveelheid content die u wenst. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de onderstaande link.

  ADFORMATIE | ADE  

  BRANDED CONTENT  

  PARENTIX | DAVID THIO  

  BRANDED CONTENT  

  ENECO | PRÊT À LOGER  

  BRANDED CONTENT  

''Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, wij werken als social marketingbureau dan ook graag met ze''

Tim MeulemanEigenaar, C2B