Animatie video maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie video laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan geanimeerde bedrijfsfilms, promotiefilms, branded content of trailers. Bijna elke film of video die u ziet tegenwoordig maak gebruik van animaties.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld.

Animatie video laten maken

Bij FOUR CREATING merken we de stijgende vraag naar animatie video’s. Zo maakten we voor Nextens, Parentix, GMS en Omring de onderstaande animatie video’s.  Maar bij animatie video’s kunt u dus ook denken aan logo animaties, naambalkjes of andere visuele effecten. Wij werken samen met verschillende animators die voor al dit soort aanvragen een passend ontwerp en uiteindelijke video kunnen afleveren.

Animatie video kosten

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen wij bij een animatie maken letterlijk alle kanten op. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te bepalen wat u zelf voor ogen heeft, wat u er mee wil bereiken en welk budget ervoor beschikbaar is.

Wilt u een animatie video laten maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hieronder in beeld!

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

animatie-video-laten-maken-animaties-four-creating
Whitepaper

Download onze gratis whitepaper!

Specificaties
  • Dienst: Animatie video
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD
  • Producties: 50 +
  • Oplevering: 5 tot 7 werkdagen