ANIMATIE VIDEO

Animatie video maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie video maken is de oplossing. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan geanimeerde bedrijfsfilms, promotiefilms, branded content of trailers. Ook video’s die geheel geanimeerd worden, kunnen zorgen voor een goede uitleg van een ingewikkelde boodschap.

Animatie video laten maken

Bij FOUR creating merken we de stijgende vraag naar animatie video’s. Zo maakten we voor Mercer, Fruitful Office en Computer Totaal onderstaande animatie video’s. Er is ook binnen de animatie veel aanbod en verschil in kwaliteit en prijszetting. Een animatie video maken is een vrij lang proces, daarom is het van belang om vooraf een zeer nauwgezet script en screenplay te maken.

Animatie video kosten

Kosten voor animatie verschillen per video en per aanvraag. De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van een animatie video kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de onderstaande link.

  MERCER | PENSIOENVOORSTEL  

  ANIMATIE VIDEO   

  MERCER | PENTAGON MODEL  

  ANIMATIE VIDEO   

  CT | ZOMER EDITIE  

  ANIMATIE VIDEO  

''FOUR creating is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix