Aftermovie maken

Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Een aftermovie laten maken is daarom onmisbaar geworden bij event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

Aftermovie laten maken

Wil u een aftermovie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties.

Aftermovie productiepakketten variëren van een draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. En van een ‘basis’ montagepakket zonder animaties tot een ‘premium’ montagepakket met professionele animaties, copyright muziek en moderne overgangseffecten.

Aftermovie kosten

Wilt u meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht zelfs meerdere aftermovies? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hieronder in beeld.

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aftermovie laten maken aftermovies four creating
Whitepaper

Download onze gratis whitepaper!

Specificaties
  • Dienst: Aftermovie
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD
  • Producties: 2.500 +
  • Oplevering: 5 tot 7 werkdagen