AFTERMOVIE

Aftermovie maken


Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Met een reden: binnen enkele minuten krijgen consumenten een ‘sexy’ beeld van een event, festival, presentatie óf netwerkdag.

Dat maakt de aftermovie onmisbaar binnen evenementenmarketing. Daarnaast laat de contentvorm zich prima lenen voor particulieren en maakt de lange houdbaarheid aftermovies interessant om vaker in een periode te publiceren. Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

Aftermovie laten maken


Binnen dit genre bestaan vrijwel geen limitaties. Productiepakketten variëren van een draaidag met één camjo tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. Deze variatie zorgt ervoor dat een aftermovie maken ook toegankelijk wordt voor particuliere ondernemers.

Aftermovie kosten


De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op de wensen, het budget en de doelstellingen. Voor meer informatie over een aftermovie maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de onderstaande link.

  NMBRS | HR APP EVENT  

  AFTERMOVIE  

  PARENTIX | PARTNERDAG  

  AFTERMOVIE  

  DELOITTE | HACKATHON  

  AFTERMOVIE  

''FOUR creating is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix